Prachtige 8 meter Kapiteinssloep in de verkoop.

Deze Kapiteinssloep 8 meter is een dubbelschalig polyester schip met een uiterst stille motor Het schip is geschikt om dagtochten te maken maar biedt ook een weekendaccommodatie.

De 8 meter Kapiteinssloep heeft veel praktische binnenruimte. Onder de verlengde buiskap kan ruim worden gezeten. 

Varen met een open sloep is ultiem vaargenot. Een goede buiskap is handig als u een langere tocht wilt gaan maken. De Kapiteinssloep Comfort 8 meter combineert het goede van beide ontwerpen. De buiskap is deelbaar en ligt laag verzonken op het dek. Zo blijft de prachtige lijn van het schip zichtbaar.

Het schip is voorzien van een perfecte en ergonomisch goed gevormde achterbank. Uiterst functioneel is de verstelbare stuurpaal. Dankzij deze vinding is het mogelijk goed achter de stuurstand te staan maar ook in een ontspannen houding zittend te varen met daarbij goede steun in uw rug!

Ruime aandacht is besteed aan bergruimte. Door het lange achterdek, dat prachtig harmonieert met de lijnen van het schip, is er veel bergruimte ontstaan waarin zelfs twee vouwfietsen kunnen worden meegenomen. Onder elke zitting is een opbergmogelijkheid. Achter de rugkussens zijn 3 grote opbergvakken opgenomen voor kleinere spullen.

Goed ontspannen zitten en geluidsarm varen zijn belangrijk bij een goede sloep. De Kapiteinssloep iwordt door de watersport vakpers regelmatig geprezen om de uiterst stille motorisolatie. De zeer stille dieselmotor, in combinatie met de zware houten motorfundatie, standaard toegepaste homokinetische koppeling en de uitgekiende geluidsdemping, zorgen voor een ongekend rustige vaarbeleving. De mooi gedetaileerde afwerking en de beeldschone belijning, het ongekend lage geluidsniveau en de goede vaareigenschappen, maken “De Kapiteinssloep” 8 meter tot een uniek schip! 

Prijs van deze prachtige occasion op aanvraag. 
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Sloep ligt op onze werf in Heeg.