De Kapiteinssloep kiest voor milieubewuste kwaliteitsbrandstof

Betere prestaties, minder motoronderhoud en schoner varen met Ecomaxx Boat Diesel

De Kapiteinssloep biedt haar klanten vanaf nu de mogelijkheid om hun sloep af te laten tanken met de innovatieve brandstof van Ecomaxx. Deze ultraschone brandstof is door haar samenstelling lang houdbaar en zorgt voor een schonere verbranding en aanzienlijk minder uitstoot van schadelijke stoffen. Door de extreem zuivere samenstelling is de voedingsbodem voor bacteriën ongunstig en de kans op bacterievorming dus kleiner. Ideaal als overwinteringsbrandstof én schoner voor u en uw omgeving.

Eigenaar Frank Hettinga constateerde steeds vaker problemen in de motorwerking bij sloepen van zijn klanten: “De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat steeds meer sloepen problemen ondervinden met de gebruikte dieselolie. Vlokvorming door bacteriën in de diesel verstopt de brandstofleidingen. Zonder dat u het doorheeft, vervuilt langzaam de brandstoftank. Motoren slaan af, juist op het moment dat je deze, bijvoorbeeld in zwaardere golfslag, zwaarder wilt belasten. De laatste twee jaar is dit bij onze klanten al meerdere keren voorgekomen. De oorzaak bleek telkens weer aan vervuilde brandstof te liggen. Wij zijn op zoek gegaan naar een oplossing voor dit probleem en hebben deze gevonden in Ecomaxx.”

Hoewel de brandstof in aanschaf duurder is dan reguliere diesel, wegen deze kosten niet op tegen de voordelen. Omdat Ecomaxx Boat Diesel schoner verbrandt dan gewone diesel, blijven kleppen, injectoren en zuigers schoon. Dit komt de prestaties van de motor ten goede. Daarnaast zorgt de schonere verbranding voor minder onderhoud, storingen en slijtage. Dit verlengt de levensduur van de motor. Met Ecomaxx Boat Diesel levert de motor uitstekende prestaties, ook bij lage temperaturen. Zo geniet u optimaal van uw vaarseizoen, en blijft uw motor in dezelfde jarenlange topconditie als de andere onderdelen van uw Kapiteinssloep.

Meer informatie:
www.dekapiteinssloep.nl
www.ecomaxx.nl