Een karaktervolle sloep met een beeldschone, klassieke belijning en eigentijds comfort. Een dubbelschalig polyester schip, geheel afgewerkt met teak en mahonie en de meest verfijnde detaillering. Modern uitgerust met een uiterst stille dieselmotor, uitgekiende hybride aandrijving of een duurzame elektromotor.

De Kapiteinssloep wordt in twee verschillende lengtes vervaardigd, in zeven en acht meter lang. Het uitrustingsniveau en de afwerking stelt u in samenspraak met ons geheel naar wens samen. Ondermeer de kleurstelling van romp en binnenschaal en de houtsoort (mahonie of teak), maar ook de stoffering en verdere detaillering worden door u zelf gekozen zodat uw Kapiteinssloep geheel aan uw persoonlijke voorkeuren voldoet.

De Kapiteinssloep is een schip dat niet nóg beter gebouwd had kunnen worden

ECB NEDERLAND

Vanzelfsprekend ervaart u de stijl en het comfort van een ​​Kapiteinssloep het beste aan boord. U bent van harte welkom om ons te bezoeken en zelf het roer ter hand te nemen. De Kapiteinssloep is ontworpen om u eersteklas comfort en uitzonderlijk goede manoeuvreerbaarheid te bieden. Geniet van de rust en van het water.

De Kapiteinssloep 7 meter

Ontwerp: Dorus Wajer
Bouwer: Frank Hettinga
Lengte: 7.2 meter
Breedte: 2.55 meter
Diepgang: 0.65 meter
Gewicht: 1.450 kg
Maximum snelheid: 6.8 knopen
Kruiphoogte: 1.04 – 1.15 meter
Maximaal laadvermogen: 600 kg
Maximale aantal personen: 6
Categorie: CE-C

De Kapiteinssloep 8 meter

Ontwerp: Dorus Wajer
Bouwer: Frank Hettinga
Lengte: 8.3 meter
Breedte: 2.78 meter
Diepgang: 0.80 meter
Gewicht: 2.450 kg
Maximum snelheid: 8.5 knopen
Kruiphoogte: 1.25 meter
Maximale laadvermogen: 800 kg
Maximale aantal personen: 8
Categorie: CE-C